Прес-конференція мера Полтави у Києві: ЖЕДи у приватні руки не віддадуть

Новини
Таня Цирульник2 березня 2012 о 14:57883 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прес-конференція мера Полтави у Києві: ЖЕДи у приватні руки не віддадуть
На ЖЕДах будуть економити, тож найближчим часом їх кількість скоротять з 7 до 1.
А до управляючої житлової компанії, яка нібито об’єднає всі ЖЕДи, мер не має ніякого відношення. Про це повідомив Олександр Мамай на прес-конференції у Києві.

– Щоб ЖЕДи сьогодні надавали сьогодні більш-менш якісні послуги, треба кошти. Їх узяти ніде. Будемо економити, – відповів Олександр Мамай на питання інтернет-користувача про розпродаж ЖЕДів та передачу комунального господарства приватній управляючій житловій компанії.  – З 7 існуючих зробимо один ЖЕД, який повністю буде надавати послуги. Думаю, через місяць-два полтавці це відчують у позитивному сенсі.  А щодо управляючої компанії – її у Полтаві як такої не існує. Є невелика компанія, яка опікується сотнею будинків, мешканці яких прийняли рішення, щоб вона їх обслуговувала. Компанія існувала ще до того, як я став міським головою. У Полтаві усі будинки й прилеглі території буде обслуговувати ЖЕД, засновником якого є міська рада.

Нагадаємо, питання ліквідації ЖЕДів міський голова піднімав рівно рік тому. Тоді він заявляв і про плани створення ОСББ та єдиної управляючої компанії.

До теми: 

Прес-конференція в Києві: мер Полтави розповів про безконтрольний полтавський транспорт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter