Зникнення полтавського підлітка в горах: нові подробиці

Новини
3 червня 2012 о 19:362234 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зникнення полтавського підлітка в горах: нові подробиці
Рідні та знайомі Кості Магденка не полишають віри, що кримські еменесники знайшли не його тіло.


Зниклий Костя Магденко, який має вади слухуЗниклий Костя Магденко, який має вади слуху

Адже саме така інформація розійшлась у ЗМІ після публікації на офіційному сайті ТУ МНС у АР Крим про знайдення скелетованого тіла в районі Ангарського перевалу.

Також у цьому повідомленні йдеться, що тіло знаходилося в 1 кілометрі від маршруту. Виявили його грибники. Поряд знайдено компас та карту, одяг співпадає з описом. Проводиться розслідування.

Після появи такої інформацію на сторінці відкритої групи  зниклого полтавця з’являється все більш коментарів щодо новини. Зокрема ідуть суперечки стосовно того, як могли знайти в цьому місці тіло хлопчика, вже після неодноразового його прочісування:

- За кілометр від місця змагань! Як же так? Адже писали, що вся округа прочесана! Так де ж брехня?, - пишуть знайомі Кості.

У відповідь написав один з альпіністів-рятувальників, який стверджує, що участі у пошуках зниклого полтавця не брав:

- На те, що потерпілого не знайшли в ході проведення пошукових робіт, може вплинути багато чинників. Професіоналізм - а ви, вибачте, пробували знайти в лісистій місцевості, особливо з низькорослим чагарником, ямами і ярами - лежачу в неяскравому одязі людину? Повірте, зробити це украй складно. Він буде лежати в двох-трьох метрах від вас, а ви пройдете і не помітите. Особливо якщо він не подає ознак життя. Подивіться фотографії місцевості і зрозумієте, про що йдеться. Все не так, як ви собі уявляєте або бачили в кіно, це - сувора реальність.

Проте, адміністратори  групи звертаються до всіх не поспішати з висновками, а дочекатись результатів експертизи.

- Чекаємо на експертизу, - відповіла журналісту «Коло» Юлія Липіна,одна з керівників створеної групи. - Більше поки додати нічого.

Нагадуємо, що Костянтин Магденко заблукав у горах 30-го березня під час Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування. Після зникнення 15-річного полтавця, учителі та однокласники зниклого полтавця розповіли, що вірять, що він знайдеться. Тоді ж екстрасенси стверджували, що бачать  хлопця живим. Згодом поширили інформацію, що знайшли речі, які можуть належати зниклому хлопцю, яку тут же спростувала міліція. Пошуки, то ніби припиняли,то продовжували. Для посилення пошуків фото Кості Магденка розмістили на білбордах в Криму

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter