Куди сходити на День незалежності у Полтаві - афіша

Дозвілля
Надія Труш19 липня 2012 о 15:582467 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Куди сходити на День незалежності у Полтаві - афіша
У Полтаві починають готуватися до святкування 21-ї річниці Незалежності України.




фото з сайту mriya-tour.comфото з сайту mriya-tour.com

Планують ряд урочистостей та концертні програми. Однак як саме зможуть розважитися полтавці, святкуючи незалежність держави - поки не кажуть. План заходів лише розробляють.



Але відомо, що низку заходів планують провести напередодні Дня незалежності, яке відзначають 24 серпня. Хоча дати – умовні, можливі зміни.



Головні урочистості та концерт планують провести 22 серпня у палаці дозвілля «Листопад».

23 серпня планують ходу до пам'ятника Тарасу Шевченку. Біля пам'ятника українського класика полтавці піднімуть національний прапор та проведуть мітинг.

Потім у Краєзнавчому музеї полтавцям, які досягли повноліття, вручать паспорти громадян України. Того ж дня о 20 годині на Театральній площі планують провести концерт ансамблю народних інструментів.

Нагадаємо, минулого року в день Незалежності полтавці економили на музеях.



24 серпня планують покласти квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку та Загиблим козакам.

Увечері біля Білої Альтанки можна буде послухати концертну програму. Але хто саме розважатиме полтавців та о котрій – поки невідомо, адже проект концертно-розважальної ще розробляють. На Співочому полі Марусі Чурай буде концерт та феєрверк.



Крім того, заклади освіти, будинки-інтернати, військові частини та установи, пам'ятки історії та культури прикрасять державною та місцевою символікою. А в полтавських церквах та храмах проведуть молебні за Україну.

Читайте також:

Як святкували полтавці День незалежності у минулому році (фото)

Скільки у Полтаві коштує державний прапор України

День Незалежності України: що думають про свято полтавці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter