Полтаву відвідав шведський журналіст-ревізор

Новини
Таня Цирульник23 липня 2012 о 15:28899 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтаву відвідав шведський журналіст-ревізор
Шведський журналіст днями відвідав Полтаву. До міста прибув інкогніто.


Шведського "ревізора" журналісти зустріли поблизу магазина сувенірів по вулиці Жовтневій. Фото Ніни КорольШведського "ревізора" журналісти зустріли поблизу магазина сувенірів по вулиці Жовтневій. Фото Ніни Король

Як пояснив колегам з «Кола», його завдання: написати про Україну по завершенню чемпіонату «Євро-2012».

Рудольф уже відвідав Львів, Київ, Харків, Суми. Шведський гість добре володіє російською,  тож проблем у спілкуванні з місцевими жителями не виникало жодних.

– Основні враження від України: дорога їжа та дешеві сувеніри. Я купив собі футболку з українською символікою усього за 100 гривень. Також взяв пару ляльок в українських костюмах – дуже дешево, по 75 гривень, мені зовсім не шкода було на це грошей.

Що стосується Полтави, журналіст відмітив, що місто значно чистіше за Суми, які він відвідав напередодні. У журналістів запитав, де знаходиться магазин полтавських цукерок. На пам'ять про Полтаву журналісти презентували Рудольфу газету «Коло».

До речі під час Євро у Полтаву завітав француз. Як його зустрічала журналістка "Кола", читайте у репортажі

До теми:  

Волонтери зі знанням англійської у Полтаві під час Євро-2012 не знадобилися.

Пригоди іноземців у Полтаві: як місто зустрічає іноземних гостей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter