Засудили полтавку, яка розважалася, повідомляючи про псевдозамінування

Ситуація
Надія Труш27 жовтня 2012 о 09:48851 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Засудили полтавку, яка розважалася, повідомляючи про псевдозамінування
19-річну полтавку засудили на 3 роки за неправдиві повідомлення про замінування.


фото з сайту ngo.donetsk.uaфото з сайту ngo.donetsk.ua

П'яна дівчина, перебуваючи у селі Гутирівка (Полтавський район) вирішила розважитися: з мобільного телефону повідомила черговому  ГУ МВС у Києві, що в одному із будинків населеного пункту закладена вибухівка.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Полтавської області.


Через кілька годин таку ж інформацію повідомила черговим ще у кількох областях: зателефонувала до чергових частин Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області, Дніпропетровського ГУ УМВС України в Дніпропетровській області, Сімферопольського МУ ГУ МВС України в АР Крим та, представившись чужими прізвищами, повідомила про замінування залізничних вокзалів Житомира, Дніпропетровська та Сімферополя.

Через кілька днів потому, уже із іншого мобільного телефону, повідомила про нібито замінування залізничного вокзалу у місті Лубни. Це сталося минулого року. Однак при перевірці жоден із фактів не підтвердився, вибухових пристроїв правоохоронці не виявили.

До теми - Ще одне замінування у Полтаві: чоловік, щоб налякати дружину, пригрозив підірвати квартиру.

Наразі вироком суду дівчина засуджена за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, вчинене повторно). Санкція статті передбачає покарання у вигляді поздавлення волі на строк до 3 років. Також судом задоволені цивільні позови про відшкодування матеріальної шкоди, завданої державним органам, на загальну суму понад 26 тисяч гривень.

До теми - нещодавно у Полтаві замінували вулицю.

Також читайте:

У Полтаві під час свята евакуювали людей, бо шукали бомбу

Центр Полтави огородили через вибухівку, якою виявився акумулятор дитячої машини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter