Палац піонерів у Полтаві не ремонтують, бо не дають коштів

Новини
Надія Труш22 листопада 2012 о 15:531003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Палац піонерів у Полтаві не ремонтують, бо не дають коштів
Ремонт Палацу піонерів у Полтаві, який прострочили, не можуть закінчити через затримку проплати фінансування з казначейства.
Міська рада виділила на ремонт Палацу дитячої та юнацької творчості, який в народі називають Палац піонерів, 800 тисяч гривень. За ці кошти мають полагодити покрівлю та підмостки. Нагадаємо, будівля у жахливому стані: балкони руйнуються, штукатурка падає на перехожих.

Будівля й досі огороджена, ремонтні роботи відсутніБудівля й досі огороджена, ремонтні роботи відсутні Територію біля будівлі обгородили стрічкою ще кілька місяців тому. Закінчити ремонтні роботи обіцяли до кінця вересня. Але справа й досі не зрушила з місця: приміщення, куди полтавські школярі ходять на гуртки, наражаючись на небезпеку, й досі лише огороджене, ремонтні роботи не ведуться. - З виділених на ремонт коштів уже профінансовано 432, 8 тисяч гривень, - пояснює Ігор Дудка, керівник прес-служби міської ради. – З цих коштів на будівельні роботи (закупівлю необхідних матеріалів та оплату праці будівельників) виплачено 230 тисяч гривень. Уся ж сума й досі не виділена державним казначейством. Тому сказати, коли завершиться ремонт Палацу дитячої та юнацької творчості важко, адже ремонт нині не проводять через відсутність коштів, які мали перерахувати. До теми: У Полтаві прострочили здачу нової автостанції (фото)