У Полтаві створили символ шоу «Зважені та щасливі», але на телебаченні про це не знають

Новини
Ніна Король25 листопада 2012 о 18:321611 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві створили символ шоу «Зважені та щасливі», але на телебаченні про це не знають
Фоторепортаж. У Полтаві триває виставка на якій представили роботи, створені власними руками, серед них і «символ» відомого шоу «Зважені та щасливі».

Найбільше серед того, що можна побачити, торкнути та купити, якщо забажалось, – ляльок. Вони різні, чимало таких, котрі можна придбати до Новорічних та Різдвяних свят. Інтер’єрні нині в моді, їх купують найчастіше, тож і пропозиція є. Серед  є й саморобне мило, і прикраси, і скляні символи майбутнього року – Змії. роботи і різній техніці, з різноманітних матеріалів. Виставка проходила на вихідних у ТРЦ«Екватор» і ось-ось завершиться. Вона міжрегіональна, носить назву«Планета hand made». Участь узяли майстри з різних районів області. За участь у ній майстрині заплатили 250 гривень. – Я ще не заробила нічого, лише щоб заплатити за місце, – поділилась кременчужанка. – Можливо, ще під вечір пощастить і комусь сподобаються мої роботи, щоб купили їх. Були серед учасників виставки й ті, чиїх робіт на продаж залишилось мало:  більшість із виробів уже замовили через інтернет, як тільки майстриня виставила на власному блозі. – Ось цей Санта Клаус рік не продавався, а нині, коли зробили йому стільчик, його одразу ж купили, – розповіла Вікторія Подвальна, психолог за освітою, що нині спеціалізується на ітнер’єрних ляльках. – Я шию, чоловік робить предмети інтер’єру для самої ляльки, меблі, аксесуари. Тому Вікторія попереджує, що можна купити лише кілька ляльок, інші хіба сфотографувати. Коштують її роботи 200 – 300 гривень і більше. Чимало робіт майстрині присвятили Новому року та Різдву, тож полтавці охочіше придивлялись до цих витворів. Трапилось почути і побачити журналісту й ті роботи, що як магнітом притягували перехожих і дорослих, і юних: – Мамо, дивись, он тьотя зі «Зважених та щиасливих», – показувало дитя на ляльку – пишну пані з целюлітом. Нагадаємо, у телепроекті «Зважені та щасливі» худне полтавка. Родина, що продавала ляльок та прикраси, лише усміхалась, чуючи такі коментарі. Поділились, що в їхньому сімейному підряді дівчина шиє, оформлює рибалку, інших персонажів, чоловік морально підтримує. Пухкій ляльці, що не одній людині уже здалась схожою на учасників шоу «Зважені та щасливі», такого значення, як бачать відвідувачі, автори не надавали. Чимало майстринь привезли свої скарби у скринях, теж прикрашених власноруч. В основному це старі чемодани, котрі дістали з горища чи балкону. Привели до ладу, зробили депукаж і нині це скринька для ляльок, приміром. – Мені ця «хата для ляльок» дісталась від свекра, це його дембельський чемодан, – розповіла одна з полтавок. Під час роботи виставки відбувались також майстер-класи з рукоділля, найохочіше слухали та вчились дітлахи. До теми: маленького полтавця, що підкорював «Голос. Діти», судді назвали міні-Шуриком. 10-річна полтавка представила свої роботи на власній виставці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter