Олександр Мамай обіцяє бюджетникам Полтави оплатити вимушені відпустки

Влада
7 грудня 2012 о 17:591264 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту pravda.lutsk.uaМер Полтави обіцяє компенсувати лікарям та вчителям примусові відпустки за власний рахунок в 2012 році.
Про це Олександр Мамай заявив на святкуванні Дня місцевого самоврядування.

Відповідаючи на запитання журналіста про свій головний здобуток у 2012 році, Олександр Мамай назвав вчасну виплату зарплат бюджетникам міста.

- У місті Києві, Чернігові, інших містах обласного значення вчителі, лікарі не отримують повністю зарплату. Я думаю, ви звернули увагу, що вчителі, лікарі, всі без виключення державні службовці в місті Полтаві отримують зарплату вчасно. Тому що ми готувалися до цього, ми знали, що буде кінець року, що буде незабезпеченість. Ми постійно економили і дійшли до того, що зекономлені кошти повністю витратили на виплату зарплат без підтримки державного бюджету, - говорить він.

Нагадаємо, навесні освітяни Полтави  скаржились, що їх змушують позапланово відпочивати через брак фінансування. Олександр Мамай сьогодні заявив, що «добровільно-примусовий» відпочинок лікарів та вчителів у 2012 році таки оплатять.

- Хочу сказати, що якщо навіть у нас були протягом року відпустки за власний рахунок, повністю до кінця року всім без виключення, хто був у такій відпустці, будуть компенсовані всі кошти до копійки, - запевняє мер.

До речі, аналогічна ситуація склалася минулого року, коли лікарів та вчителів впродовж року  відправляли у відпустки за власний рахунок, а наприкінці 2011  року пообіцяли за це грошову компенсацію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter