Троє полтавців на Кубку України з жиму здобули найвищі нагороди

Фото
Ніна Король12 грудня 2012 о 18:291359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Троє полтавців на Кубку України з жиму здобули найвищі нагороди
Полтавці Наталя Куліненко, Олександр Стьожка та Ігор Калініченко стали чемпіонами України з жиму лежачи.


Золоті нагороди для команди Полтавщини вони здобули на Кубку України з жиму лежачи без використання спеціального спорядження. Всеукраїнські змагання відбулись у Кременчуці днями.













Наталя Куліненко з тренером та головним суддеюНаталя Куліненко з тренером та головним суддею











Наталя Куліненко (кат. до 52 кг) окрім того що здобула золото, стала абсолютною чемпіонкою серед жінок. Її результат – 82,5 кіло.  Вона представляла  ДЮСШ «Юність-1»,  тренер Наталії – Максим Іваньков.

До речі, Наталія не вперше стає абсолютною чемпіонкою в жимі.

Полтавка Наталія Куліненко не лише показує гарні результати в силових видах спорту, а й демонструє красу тіла.  Вона ставала срібною призеркою чемпіонату України з бодібілдингу.

А цього року вона виборола золото України з бодіфітнесу.


Олександр Стьожка вкотре підтверджує, що він один із найсильніших у ПолтавіОлександр Стьожка вкотре підтверджує, що він один із найсильніших у Полтаві

Олександр Стьожка виборов титул чемпіона у категорії до 83 кг. Він представляв СК ПолтНТУ ім. Ю.Кондратюка,результат спортсмена – 180 кіло. Тренують спортсмена Оксана та Юлія Гордіенко.

Ігор Калініченко став кращим серед спортсменів у важкій вазі Ігор Калініченко став кращим серед спортсменів у важкій вазі

Ще один чемпіон змагань Ігор Калініченко показав кращий результат 197,5 кіло у своїй ваговій категорії до 105 кг. Цей силач із СК ПолтНТУ ім. Ю.Кондратюка, представляв ДЮСШ «Колос». Тренує полтавця Дмитро Нижниченко.

Загалом на Кубку України Полтавська область посіла 2 місце. Випередила Полтавщину за результатами змагань Луганська область. Третє загальнокомандне місце у сусідньої Харківщини.

У змаганнях взяли участь 43 чоловіки та 9 жінок.

Про це розповіла Юлія Гордієнко, головний суддя змагань.

Під час проведення кубка відомі спортсмени поділились своїми знаннями та досвідом. Це було в рамках науково-методичного семінару.

Довідка «Кола»

Жим без використання спеціального спорядження – одна з дисциплін пауерліфтингу.

До теми: спортсменка з Полтави уже вдруге стала чемпіонкою світу в пауерліфтингу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter