Митрополит з Полтави, після поїздки до мільярдера в Америку, повінчав київського голову Попова (фото+відео)

Відео
2 лютого 2013 о 00:302719 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Митрополит з Полтави, після поїздки до мільярдера в Америку, повінчав київського голову Попова (фото+відео)
Фото надані Корреспондент.net прес-службою О. ПоповаМитрополит Полтавський і Миргородський Филипп 1 лютого у столиці обвінчав Олександра Попова, голову Київської міської держадміністрації.
Церемонія відбулася на території Фроловського жіночого монастиря, повідомляють ЗМІ.

Нагадаємо, нещодавно митрополит Полтавський і Миргородський Филипп повернувся зі США, де він зустрівся з одним з найбагатших людей світу, мільярдером-мером Нью-Йорка Майклом Блумбергом.

1 лютого 2013 року преосвященний владика з Полтави вже у Києві на території Фроловського жіночого монастиря вінчав Олександра Попова, голову столичної адміністрації, повідомляють ЗМІ. Церемонія тривала близько 30 хвилин, запросили на неї лише рідню та близьких друзів пари.



Сам митрополит Филипп і Олександр Попов були добре знайомі раніше, адже Попов упродовж 12 років очолював місто Комсомольськ Полтавської області. Дата 1 лютого для вінчання подружжям Попових теж була обрана невипадково – саме у цей день 28 років тому Олександр Попов зі своєю майбутньою дружиною Іриною подали заяву до ДРАЦСу.



Довідка «Кола». Олександр Попов входить у рейтинг найвпливовіших людей України (37 місце з 200 у 2012 році за версією журналу «Фокус»). Його називають наступником Леоніда Черновецького у кріслі мера Києва. Обирався депутатом Верховної Ради України від Партії регіонів та працював міністром з питань житлово-комунального господарства України.

Фото надані Корреспондент.net прес-службою О. Попова, відео «ТСН. Особливе».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter