2-мільйонним центром послуг для полтавців виявився ремонт 3 кабінетів міськради

Влада
5 лютого 2013 о 13:301665 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У цьому приміщенні в 3 кабінетах після 2-мільйонного ремоту відкриють Центр адміністративних послуг. Фото Валентини Пустовіт.У Полтаві утворили центр надання адміністративних послуг.
Про це сьогодні проголосували депутати на позачерговій 29 сесії міської ради. Під нову установу за 2 мільйони гривень мають провести реконструкцію добудови Полтавського міськвиконкому, збудованої 2,5 роки тому за 28 мільйонів гривень.

Як виявилося, Центр надання адміністративних послуг розташується в 3 кабінетах приміщення виконавчого комітету Полтавської міської ради за адресою вулиця Жовтнева, 36. Нова установа діятиме при управління розвитку підприємницької діяльності. По суті, новий центр буде створений на базі дозвільного центру Полтавської міської ради, що не один рік працює за системою єдине вікно, але туди включать додатковий перелік послуг.

Сьогодні на позачерговій сесії міської ради не втримався від коментарів про створення Центру надання адміністративних послуг мер Полтави Олександр Мамай. Він заявив, що журналістам не потрібно спекулювати на цій темі, адже гроші 2 мільйони гривень на нього дає держава.

- Центр надання адміністративних послуг вигадав створити Кабінет Міністрів. І для реконструкції цього приміщення Кабінет Міністрів виділив нам 2 мільйони гривень. Тому журналісти, будь ласка, не спекулюйте, бо з міського бюджету ми ніколи б в житті не виділили такі кошти на функціонування такого центру. Але якщо держава нам дає ці гроші, то ми зробимо цей центр і надаватимемо там послуги, - переконував Олександр Мамай.

Кілька разів він наголосив на тому, що з міського бюджету на цей центр не піде ні копійки. Тож ціна 2 мільйони гривень під ремонт приміщень міськради цілком прийнятна.

- Бо я читаю у засобах масової інформації, що аж 2 мільйони ми будемо витрачати. Це і обладнання, це приміщення, меблі, комп’ютерна техніка. За гроші держави ми зробимо все, що завгодно, - підсумував мер.

Читайте також – Влада Полтави заходилася узаконювати Кадетський корпус: його офіційно передали місту