На будівництво спорткомплексу в авіамістечку Полтави потрібно 60 мільйонів

Новини
11 березня 2013 о 12:151600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На будівництво спорткомплексу в авіамістечку Полтави потрібно 60 мільйонів
Зведення довгобуду по Петра Юрченка, 1 у Полтаві коштуватиме місту 60 мільйонів гривень.
Такі цифри навів мер Полтави Олександр Мамай, звітуючи перед громадою міста за 2 роки своєї роботи. Раніше ініціатори побудови спорткомплексу від обласної влади оцінювали вартість нового басейну в 40 мільйонів гривень.

Нагадаємо, віднедавна долею спорткомплексу в авіамістечку Полтави опікується міська влада: депутати на одній із сесій ради прийняли недобудовану споруду в комунальну власність. Частиною землі під будівництво має поділитися Полтавська школа №11, щоб вистачило площі для будівництва басейну на 8 доріжок довжиною 50 метрів.

Побудова нового спорткомплексу по вулиці Петра Юрченка, 1 в авіамістеку Полтави коштуватиме 60 мільйонів гривень. Фото з архіву.Побудова нового спорткомплексу по вулиці Петра Юрченка, 1 в авіамістеку Полтави коштуватиме 60 мільйонів гривень. Фото з архіву.

До речі - У Кадетському корпусі мер Полтави мріє відкрити Будинок правосуддя

За словами міського голови, рішення про передачу місту ділянки по Петра Юрченка, 1 з балансу області зумовлене тим, що басейн «Дельфін» навіть після ремонту не може умістити всіх дітей Полтави, охочих зайнятися плаванням.

- Я пішов до губернатора. «Олександр Васильович, передайте нам, будь ласка, ділянку по Петра Юрченка, 1. Я знаю, що треба там зробити і як». Ми замовили проект, який повністю готовий. Лише проектні роботи коштували майже 650 тисяч гривень. Це буде басейн європейського класу. Вартість будівництва такого басейну – 60 мільйонів гривень, - розповів Олександр Мамай під час свого звіту про перебування при владі за 2 роки.

При цьому міський голова натякнув на пошук джерел фінансування будівництва спорткомплексу в авіамістечку, який не увінчався успіхом.

- Не хочеться повертатися в минуле. Була передвиборча кампанія, ставилися якісь завдання. Лідери, які були зі мною, один звернувся в адміністрацію Президента, інший до міністра ЖКГ Близнюка. Були певні домовленості та обіцянки, але маємо сьогодні те, що маємо, - зазначив Олександр Мамай.

Тож де тепер влада збирається брати гроші на такий амбітний для міста проект та про можливий початок робіт зі зведення спорткомплексу, мер не уточнив. Нагадаємо, Олександр Мамай також поскаржився на відсутність співпраці з новообраними депутатами Верховної Ради від Полтави Сергієм Капліним та Юрієм Бубликом.

Читайте також – Олександр Мамай хоче збудувати новий спорткомплекс у мікрорайоні Південний

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter