Мер поскаржився, що не знайомий з нардепами від Полтави Капліним та Бубликом

Новини
7 березня 2013 о 12:50911 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Мамай розповів про відсутність співпраці з народними депутатами від Полтави.Олександр Мамай нарікав на те, що й досі не познайомився з новообраними народними депутатами від Полтави.
Мер під час свого звіту про 2-річну роботу мав на увазі Сергія Капліна та Юрія Бублика, які пройшли до парламенту від 144 та 145 мажоритарних округів у Полтаві.


- Хотілося б, щоб була якась співпраця. Щоб ця співпраця була не лише балачками, а на користь благоустрою нашого міста. Дуже неприємно, що я не знайомий досі з жодним з цих двох депутатів. Поки що від Капліна – ні каплі, від Бублика – одна дірка, - поскаржився Олександр Мамай.

Зокрема, на думку мера, Юрію Бублику слід попіклуватися про долю сміттєзвалища, що у Макухівці, та пошукати інвестора для побудови сміттєпереробного заводу.

- Саме народні депутати можуть звертатися з проханням про виділення субвенцій з державного бюджету, ходити на прийом до Прем’єр-міністра, - зауважив мер.

Нагадаємо, 24 грудня 2012 року народні обранці Юрій Бублик та Сергій Каплін приходили на сесію міської ради. Якщо Юрію Бублику на засідання вдалося потрапити, то Сергій Каплін заявив, що його не пустили через особистий наказ мера. Розслідуванням цього інциденту займається прокуратура Октябрського району Полтави.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter