Полтава підписала угоду про дружбу з китайським містом (фото)

Новини
Олег Дубина18 липня 2013 о 15:141039 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтава підписала угоду про дружбу з китайським містом (фото)
Мер Полтави разом з китайською делегацією (фото Олега Дубини)У міській раді відбулося підписання Угоди про співдружність українського міста з китайським Дуньіном.
Сьогодні, 18 липня до Полтави завітала делегація з китайського міста Дуньін у складі шести осіб. У міській раді на очах полтавських журналістів та гостей міським головою Полтави Олександром Мамаєм та віце-мером народного уряду міста Дуньін Тянь Цін’юнем була підписана Угода про співдружність.

До теми - Олександр Мамай очолив європейський забіг у Полтаві і пообіцяв дітям аквапарк

- Наше місто має великі запаси нафти та розвинуту економіку, - розповів Тянь Цін’юнь. – Ми приїхали до вас аби ознайомитися з містом та його можливостями, після цього будемо інтенсивно співпрацювати з Полтавою в багатьох сферах життя.

Як зазначив міський голова Полтави, сьогодні був підписаний лише документ про співпрацю. Про конкретні проекти та плани на майбутнє буде відомо після того, як Полтаву відвідає делегації китайських підприємців та інвесторів.

- Підписання Угоди є стартовим кроком до співпраці між містами, - говорить Олександр Мамай. -  Полтава має величезний потенціал, і що найголовніше, ми маємо проекти, в які можна інвестувати, - зазначив Олександр Мамай.- Маємо надію на продуктивну співпрацю між містами.

Після підписання документів та обміну подарунками китайська делегації оглянула визначні місця Полтави.

Довідка. Дуньін (东营) - міський округ на півночі китайської провінції Шаньдун. Міський округ був утворений в 1983 році як база для розвитку дельти Хуанхе і нафтового родовища Шенлі - другого за величиною нафтового родовища КНР.



Читайте ще - У Полтаві «каланчу» пообіцяли відремонтувати до Дня міста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter