Полтавка підкорюватиме світ на чемпіонаті з бодібілдингу

Новини
Ніна Король20 серпня 2013 о 15:451234 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка підкорюватиме світ на чемпіонаті з бодібілдингу
Наталія Іванькова (Куліненко) з Полтави представлятиме Україну на чемпіонаті світу з бодібілдингу.


Наталія Куліненко в перерві між тренуваннями. Фото Ніни КорольНаталія Куліненко в перерві між тренуваннями. Фото Ніни Король

Світова першість відбудеться в Києві 13-14 вересня. Наталія виступатиме в категорії атлектик-фітнес . Це досить молодий вид у нашій державі, але минулого року полтавка в таких всеукраїнських змаганнях посіла найвищу сходинку п’єдесталу в атлетик-фітнесі та 5 місце в бодібілдингу. Нині вона пробуватиме сили серед представинць світового рівня.

Нагадаємо, недавно тендітна Наталія здобула бронзу на чемпіонаті світу з пауерліфтингу, яка для неї була на вагу золота.

Про це розповів її тренер Максим Іваньков.

– Це дебют для Наталії, і в цьому виді спорту важко спрогнозувати результати. Приміром у пауерліфтингу, яким більше 13 років займається спортсменка, знаєш своїх суперників, хоч щось про них. То в бодібілдингу залишається інтрига до самого початку змагань.

Як зазначив тренер, звісно, хотілося б успіху, бачити Наталію в трійці лідерів. Нині жінка готується до відповідальних змагань.

Посилені тренування, адже менше ніж за місяць чемпіонатПосилені тренування, адже менше ніж за місяць чемпіонат

До теми: полтавка за 3 дні побила 4 рекорди.