Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Валерій Головко

Новини
Надія Труш13 листопада 2013 о 09:571175 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Валерій Головко
«Коло» розпочинає новий проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік».

Майже за місяць, 12 грудня, закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді. Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» — дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.







Валерій Головко. фото frontzmin.ua Валерій Головко. фото frontzmin.ua







Валерій Головко, 48 років.

Обраний по загальнодержавному багатомандатному округу.

Член депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина"

Голова підкомітету з питань забезпечення діяльності Верховної Ради України та народних депутатів України Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України. Член групи з міжпарламентських зв’язків.

На момент обрання: генеральний директор ПрАТ «Торговий Дім «ЦУМ», безпартійний.

Відвідування сесійних засідань – 95%.

Відвідування засідань комітетів – немає інформації.

До теми – проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Юрій Бублик і Сергій Каплін.

Що зробив

Валерій Головко зареєстрував 13 законопроектів та 6 правок до законопроектів. Опозиціонер зареєстрував 11 депутатських запитів.

– Щомісяця два тижні – сесійні, один – робота в комітетах і комісіях, один тиждень – робота в округах, – пояснював свою політичну діяльність нардеп. – Контактний телефон не змінював. Часто буває, що депутат прийшов у Верховну Раду – номер телефону відразу змінив. Я цього не робив. Сьогодні моє основне завдання – оптимізувати витрати Верховної Ради. Щоб вони не просто були зменшені шляхом відмови від якоїсь статті, а й були при цьому якісними.

Серед зробленого Валерієм Головком – сприяння у вирішенні формування тарифів у Карлівці (жителі скаржилися нардепу на зависокі тарифи – авт.). Валерій Головко направив звернення на ім’я міського голови Карлівки, в якому вимагав від міськради врахувати рекомендації Державної інспекції та здійснити перерахунок тарифів.

Читайте також

Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter