Проект від "Кола" "Вихідні з книгою": «Приворотне зілля» Капранових

Новини
Надія Труш16 листопада 2013 о 08:401068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект від "Кола" "Вихідні з книгою": «Приворотне зілля» Капранових
«Коло» пропонує новий проект «Вихідні з книгою».


Щосуботи ми розповідатимемо про книгу всеукраїнського або полтавського автора та про самого письменника. І, можливо, сторінки саме цієї книги вам захочеться погортати, відпочиваючи від буднів.

Отже, цієї суботи пропонуємо поговорити про книгу «Приворотне зілля» братів Капранових. Видавці та письменники Віталій і Дмитро Капранови доволі відомі сучасні автори. Добре знані їх виступи й у Полтаві.

До речі, говорити про творчість Капранових ми будемо не випадково. Адже письменники 19 листопада завітають до редакції «Кола», розкажуть про свою нову книгу «Історія незалежності України» (мальована), як вона створювалась, хто допомагав, а також поспілкуються з журналістами і подарують оригінальне видання читачу газети і сайту в обмін на цікаве запитання. Після зустрічі поговоримо про нову книгу.

Отже, «Приворотне зілля» від Капранових. Це книга про українську жінку, яка сама себе не знає. Свого часу ця книга була в епіцентрі такого собі скандалу. Говорять, що саме рукопис цієї книги Капранови спалили під Кабміном 2004 року, коли було введено ПДВ на українську книжку.

Якщо ви думаєте, що знаєте про жінку усе – то помиляєтеся, саме таке відчуття з’являється, читаючи книгу.

«Ви не знаєте української жінки. Та вона і сама себе не знає» – промовисто говориться в анотації до книги. Переконатися у цьому та в тому, що буває, коли залицятися до одружених жінок –  зможете, слідкуючи за пригодами головних героїв.

Трохи про авторів "Приворотного зілля"

Брати Капранови вміло використовують усе, чим їх обдарувала природа. Вони близнюки, намагаються бути схожими один на одного, однаково одягаються. Мають близнючок-дружин та займаються однією роботою: пишуть та видають книжки, популяризують українську книжку та мову.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter