У Миргороді вісім разів стріляли у пасічника за вигаданий борг

Новини
Ольга Матвієнко20 листопада 2013 о 11:581148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Невідомий вистрелив у чоловіка вісім разів (фото – molbuk.ua)35-річний чоловік сам дістався до лікарні у Миргороді після того, як йому вісім разів вистрелили у голову та спину.


Повідомлення про пораненого чоловіка надійшло до Миргородського міського відділу міліції від лікаря-реаніматолога районної лікарні, куди звернувся чоловік.

– Як з’ясувалось, за медичною допомогою чоловік звернувся самостійно, прийшовши пішки до лікарні. Пояснити обставини отримання тілесних ушкоджень він не міг, так як перебував у шоковому стані. Тільки через добу, коли чоловік прийшов до тями, правоохоронцям стали відомі обставини травмування, – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Полтавській області.

Потерпілий розповів, що 18-го листопада, близько 16.00 години до його господарства завітали троє чоловіків. На присадибній ділянці поранений займається бджільництвом. Один із гостей був 50-річним давнім знайомим, який разом із невідомими чоловіками висунув вимогу повернути борг у вигляді 300 кг меду.

До теми: У Комсомольську нетверезий чоловік влаштував стрілянину на вулиці

Пасічник відмовив, аргументуючи тим, що боргу перед знайомим не має. Після цього один із чоловіків вдарив його долонею по обличчю, витягнув пістолет і вистрелив. Поранений намагався втекти, але нападник здійснив ще два постріли у голову. Останні вистріли влучили у спину вже непритомного чоловіка.

У травматологічному відділенні Миргородської ЦРЛ у тяжко пораненого чоловіка було виявлено 8 ран, дві з яких у скроневій області голови, інші в області шиї та спини. Постріли були здійснені із вогнепальної зброї, пристосованої для стрільби гумовими кулями.

За фактом слідче відділення відкрило кримінальне провадження за частиною 3 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя та здоров’я). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Організатору розбійного нападу вже повідомлено про підозру і він знаходиться в Миргородському міськвідділі міліції. Ще двох нападників зараз розшукують.

Читайте також: У Хоролі чоловік стріляв із вогнепальної зброї неподалік місця, де гралися діти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter