На Полтавщині знову стрілянина: в Комсомольську нетверезий чоловік поцілив у перехожого

Ситуація
15 листопада 2013 о 18:01951 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Стрілянина в Полтавщині Фото з сайту іpress.uaНа Полтавщині знову сталася стрілянина – на одній з вулиць Комсомольска з пневматики поранили людину.
Подія сталася нещодавно. У місцевого  жителя виник конфлікт з нетверезим незнайомцем. У результаті сутички  останній вистрілив з пневматичного пістолета.



– До Комсомольського міського відділу міліції надійшла письмова заява від 34-річного місцевого мешканця, який розповів, що проходячи по одній з вулиць міста, близько 23-ї години у нього виник конфлікт з незнайомим йому громадянином, в процесі якого останній наніс йому тілесні ушкодження з пневматичної зброї, – повідомили  в УМВС у Полтавській області.

Міліціонери встановили: злочин скоїв 36-річний місцевий мешканець, який на той час був у стані алкогольного сп’яніння. Він стріляв з пневматичного пістолета марки «тропер» для відстрілу патронів флобер. У результаті таких дій інший отримав поранення  брови та пальця.

На даний момент речові докази вилучені. Також розпочате кримінальне провадження за кваліфікацією частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.

Важливі факти:

Останнім часом на Полтавщині стрілянина стала нерідкістю.  І доки на рівні держави вирішують чи дозволити вільний продаж травматики, в нашій області від необережного поводження зі зброєю страждають та гинуть люди.

Цього тижня в Хоролі стріляли з вогнепальної зброї поблизу дітей.

Менше ніж місяць тому в  Зіньківському районі постраждала 6-річна дівчинка від рук власного батька. Тоді чоловік випадково натиснув на спусковий гачок пневматичної гвинтівки і влучив у дитину.

Минулого тижня у Полтаві стріляли у весільний салон, а перед тим били ломом у його вітрину

А увечері 15 травня у мікрорайоні «Алмазний» відбулася перестрілка між двома угрупованнями. Учасників події  згодом затримали.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter