Боєць з Полтавщини загинув у зоні АТО

АТО
Юлія Обелець12 січня 2016 о 14:322275 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Боєць з Полтавщини загинув у зоні АТО
Загинув уродженець Новоселівки, тепер уже Глобинської міської об’єднаної громади, Віктор Аврамчук.

Боєць з Полтавщини загинув у зоні АТОВ АТО загинув Віктор Аврамчук з Полтавщини. Фото з соцмережіНе стало захисника України, який родом з Полтавщини, 10 січня 2016 року. За кілька тижнів йому б виповнилось 29 років.У нього залишились дружина та двоє дітей, про що свідчать дані на сторінці «Вконтакті» Віктора Аврамчука.

– Від підлих ворожих обстрілів зрадників-сепаратистів загинув житель Новоселівки Глобинської міської об’єднаної громади, воїн, що був призваний на військову службу – Аврамчук Віктор Вікторович. Від ворожих осколків обірвалася життя цього мужнього і сміливого воїна. У глибокій скорботі схиляємо голови перед пам’яттю героя. Вічна йому пам'ять та наші співчуття його рідним і друзям, , – повідомили на сайті Глобинської міськради.

Дружина загиблого 12 січня написала на його сторінці прохання до тих, хто був з її чоловіком поруч у той момент, подзвонити їй.

Тіло героя доставили до Дніпропетровська. Поховають захисника на малій батьківщині воїна.

До теми – На Полтавщині поховали героя АТО, за якого півроку боролися лікарі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter