У Нових Санжарах День Державного прапора відзначили Маршем вишиванок (фото та відео)

Дозвілля
Юлія Обелець24 серпня 2015 о 09:1124432 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Нових Санжарах День Державного прапора відзначили Маршем вишиванок (фото та відео)
23 серпня у Нових Санжарах на Полтавщині провели Марш вишиванок з синьо-жовтими прапорами

Фото зі сторінки організаторів "Вконтакті" (https://vk.com/club99768404)

Жителі селища, яке кілька років поспіль визнавали кращим населеним пунктом України з благоустрою, влаштували ходу у вишиванках. Серед учасників маршу було чимало дітлахів та молоді. Новосанжарці вкотре продемонстрували, що вони – українці, люблять і поважають свою націю, її культуру та традиції. Учасники дійства пройшлись центром міста.

З підрахунків організаторів, зібралось близько двох сотень людей.

У Нових Санжарах День Державного прапора відзначили Маршем вишиванок (фото та відео)

– Друзі-новосанжарці, ми вкотре зробили це! Ми довели усім довкола (і насамперед - самим собі), що ми не збайдужіли, що не забули - ким ми є насправді. Ми ідентифікували себе українцями, одягнувши вишиванки, ми високо підняли український прапор, який є символом нашої держави. Ми не просто раділи і веселилися. Ми вклонилися Героям Небесної Сотні, ми вшанували загиблих у російсько-українській війні бійців з Новосанжарщини. У наших гаслах ми дякували українським воїнам за захист держави від імперського агресора. Своїми лозунгами ми нагадали усім, хто, можливо, засумнівався: "Донбас - це Україна!", "Крим - це Україна!", – поділились враженнями в соцмережі організатори.

Під час Маршу вишиванок у Нових Санжарах активісти виконували пісні, зокрема, загиблого Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), а на завершення біля пам’ятника Тарасу Шевченку заспівали Гімн України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter