Головко через ДТП за участі судді КСУ пригрозив звільненням начальнику УДАІ Полтавщини

Влада
Надія Труш27 липня 2015 о 15:062423 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головко через ДТП за участі судді КСУ пригрозив звільненням начальнику УДАІ Полтавщини
Валерій Головко пригрозив звільненням начальнику УДАІ Полтавщини.

Головко пригрозив звільненням начальнику УДАІ ПолтавщиниФото – infolight.org.ua

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко стурбований станом кількості ДТП із смертельними наслідками на Полтавщині. Про це інформує прес-служба Полтавської ОДА.

Останній трагічний інцидент стався 26 липня біля села Циганське по трасі Київ – Харків. У ДТП за участю голови КСУ загинули водій та двоє пасажирів, у лікарні померла дитина. Ще троє людей знаходяться у реанімації.

– Я хочу побачити, на якому етапі траса Київ-Харків і в який час контролюють, патрулюють працівники ДАІ, – сказав на щотижневій апаратній нараді очільник області і натякнув, що розмова може бути іншою, якщо керівництво ДАІ Полтавщини не виконуватиме своїх обов’язків.

У Полтавській області почастішали випадки ДТП. Зокрема, у Хорольському районі нещодавно у ДТП загинула родина із кількамісячним маля. У Пирятинському районі в ДТП загинула одна людина, ще вісім травмувалися. Поблизу Великих Сорочинець у результаті зіткнення молоковоза з ВАЗом загинули двоє, ще троє людей потрапили до лікарні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter