Назвали райони Полтавщини, які не готові до опалювального сезону

Влада
Юлія Обелець1 серпня 2016 о 15:151091 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Назвали райони Полтавщини, які не готові до опалювального сезону
Не всі райони в області готові до опалювального сезону

Назвали райони Полтавщини, які не готові до опалювального сезонуНазвали райони Полтавщини, які не готові до опалювального сезону. Фото – ukr.segodnya.ua

Про підготовку області до опалювального сезону говорили під час апаратної наради в облдержадміністрації 1 серпня. Як повідомив Едуард Рева, очільник Управління ЖКГ області, нині до стабільної роботи та функціонування в осінньо-зимовий період підготували 4 тисячі 157 житлових будинків, що складає майже 62%.

Найкраще справляються, з його слів, Полтавський (70%) та Семенівський (82%) райони. Найгірша ситуація – у Пирятинському (32%) у та Лохвицькому (20%) районах. Проте пояснити причини такого явища чиновник не зміг. Тож голова області Валерій Головко вирішив повторити питання і керівництву райдержадміністрацій, які «пасуть задніх» (за допомогою Skype).

Із Лохвицькою РДА вийти на зв'язок так і не вдалося. У Пирятинській райдержадміністрації складнощі з підготовкою до опалювального сезону пояснили відсутністю працівників.

Такі відповіді обурили очільника області.

– Це результат роботи в кабінеті, – прокоментував він і порадив Едуарду Реві об’їздити райони й вирішити проблемні ситуації. Часу дав до 1 вересня.

До теми – Дитячий садок та школу в Лохвицькому районі перевели на альтернативні способи опалення

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter