На Полтавщині обрали координатора регіонального офісу реформ

Влада
Юлія Обелець20 червня 2016 о 15:411062 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині обрали координатора регіонального офісу реформ
У більшості областей України за результатами двоетапного конкурсу визначено координаторів регіональних офісів реформ.

Мінрегіону спільно з міжнародними партнерами-донорами оголошував конкурс на посади координаторів регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку. Такі офіси діятимуть у кожній області України. Про це йдеться на Урядовому порталі.

13-15 червня в Києві провели другий етап відкритого конкурсного відбору (Комісія у складі представників Мінрегіону, партнерів-донорів, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертів), за результатами якого визначено фахівців – переможців конкурсу. Найближчим часом їх призначать на посади координаторів офісів реформ.

У більшості областей вже відібрали координаторів регіональних офісів реформ: списокІрина БалибінаНа Полтавщині – це Ірина Балибіна. Відома ще, зокрема, як директор Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені О.Гончара; директор офісу реформ Полтавщини; кандидат у нардепи під час виборів 2014 року (Полтавський патріотичний блок, з мажоритарників яких перемогу здобув лише Костянтин Жеваго).

До теми – Кияни розповіли полтавцям, коли закінчиться реформа децентралізації

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter