У Полтаві до Дня міста дітям-сиротам подарують житло

Влада
Юлія Обелець19 серпня 2014 о 17:101677 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві до Дня міста дітям-сиротам подарують житло
21 дитина-сирота отримає квартири у реконструйованій частині гуртожитку під багатоквартирний житловий будинок, що по вулиці Маршала Бірюзова, 94.

У Полтаві до Дня міста дітям-сиротам подарують житлоУ Полтаві до Дня міста дітям-сиротам подарують житло. Фото з сайту Полтавської міськради

Нині в гуртожитку тривають ремонтні роботи. Вже завершили штукатурення, на етап фінішу сантехнічні роботи, виконали першу стадію електромонтажних робіт, утеплення фасаду, відбувається підготовка до його фарбування, ведуть роботи по благоустрою території. У будинку запроектовано 34 квартири, серед яких 11 – двокімнатні, 23 – однокімнатні, – повідомляють на сайті міськради.

– У нашому місті зареєстрована 21 дитина-сирота, – цитують міського голову Олександра Мамая. – Це ті діти, які, вийшовши зі стін інтернату, закінчили певний навчальний заклад і зараз проживають чи то в гуртожитку, чи у своїх друзів – там, де знаходять можливість. Я хочу, аби у Полтаві такі діти були захищені, тому, моя особиста ініціатива – заселити їх до цього багатоквартирного житлового будинку.

Також очільник міста зауважив, станом на 19 серпня в об'єкт вкладено 2 мільйони 850 тисяч гривень, із них 250 тисяч затримує Держказначейство, що уповільнює виконання деяких робіт.

Урочисте завершення та перерізання червоної стрічки обіцяють на День міста (23 вересня).

Діти, які перебувають на обліку, повинні отримати своє житло у порядку черги. А до Дня працівника освіти квартири збираються подарувати і вчителям міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter