Презентуємо першу учасницю конкурсу "Пляжний бум - 2014"

Конкурси
Юлія Малицька8 серпня 2014 о 17:4224721 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Презентуємо першу учасницю конкурсу "Пляжний бум - 2014"
Розпочався збір ваших "засмаглих" фото!

Редакція "Коло" розпочала літній конкурс "Пляжний бум-2014", у якому будуть визначені переможці у трьох номінаціях "Бронзова Діва", "Полтавський Аполлон" та "Пляжний переполох".

Кожна з номінацій має три місця та цінні подарунки від партнерів конкурсу : салону корекції фігури «Етана», «Львівської кав’ярні», магазину жіночої та чоловічої білизни "Стрекоза Secret", студії краси «Орхідея», фітнес-клубу «Space»,секс-шопу «Полуничка», магазину спорядження «4 Сезони», етнокультурного комплексу "Весела садиба", магазину піротехніки « Біш-Бах» та фітнес клубу Happy Fitness.

Презентуємо найсміливішу першу претендентку на перемогу в номінації "Бронзова Діва" -

Валентина Собіборець.

Презентуємо першу учасницю конкурсу

Фото зроблене у липні, 2014 року,в смт Залізний Порт, Херсонської області.

Історія створення фото від Валентини:"Як на мене напали хвилі.... Всі люди як люди, а я втікала....))))) Давно не була на морі, тому трішки злякалась маленького шторму, та великих хвиль, так злякалась, що аж самій смішно!!!!!"

Нагадуємо всім читачам і відвідувачам, що конкурс тільки розпочато і якщо ви маєте гарне фото ?! Надсилайте нам на конкурс "Пляжний бум - 2014" на e-mail:

beach2014@ukr.net

Не втрачайте можливості отримати гарні подарунки!

З нетерпінням чекаємо наступних учасників!

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter