Грабіжник у Полтаві вдерся до старенької «пошукати наркотики»

Кримінал
Ольга Матвієнко3 лютого 2016 о 13:311037 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Грабіжник у Полтаві вдерся до старенької «пошукати наркотики»
​Злодій не очікував побачити власницю будинку вдома і на ходу придумав історію.

Грабіжник у Полтаві вдерся до старенької «пошукати наркотики»Грабіжник вдерся до хати, але виявив, що хазяйка вдома. Фото – www.pl.npu.gov.ua

Минулого тижня вночі у Полтаві правоохоронці затримали грабіжника, який вдерся в оселю 85-річної жінки.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавські області, 34-річний полтавець розбив віконне скло та виламав замок вхідних дверей, зайшов до будинку у пошуках грошей. Перевертаючи шкереберть оселю, здивувався, побачивши перед собою господарку. Проте не розгубився і представився поліцейським. Сказав жінці, що шукає наркотики.

Читайте також: Підприємця з Кременчука хотіли катувати у власній квартирі

Пенсіонерка ходила за «поліцейським» з кімнати в кімнату, переконуючи, що ніяких наркотиків у неї ніколи не було. Коли чоловік знайшов гроші і поклав їх до кишені, літня жінка зрозуміла, що це не поліцейський і почала шукати можливість зателефонувати правоохоронцям.

– Я боялась телефонувати при ньому, тому що він міг забрати мобільний та ще й побити, не дай Бог, – розповіла поліцейським 85-річна Раїса Іванівна – Я дочекалась, коли він зайшов в іншу кімнату, швиденько «набрала» невістку, встигла лише сказати, щоб викликала поліцію і поклала трубку.

Грабіжник у Полтаві вдерся до старенької «пошукати наркотики»Раїса Іванівна не розгубилася і знайшла, як викликати поліцію. Фото – www.pl.npu.gov.ua

Слідчо-оперативна група Київського відділення поліції Полтави прибула на виклик за лічені хвилини. Поліцейські затримали чоловіка на місці злочину. У поліції відкрили кримінальне провадження. Говорять, що раніше чоловік до відповідальності не притягувався. За грабіж, поєднаний із проникненням у житло, Кримінальний кодекс передбачає максимальне покарання у вигляді ув’язнення на строк до 8 років.

Читайте також: У Полтаві та області почастішали випадки розбійних нападів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter