Підприємця з Кременчука хотіли катувати у власній квартирі

Кримінал
Ольга Матвієнко27 грудня 2015 о 09:311322 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Підприємця з Кременчука хотіли катувати у власній квартирі
За інформацію про злочин поліція обіцяє винагороду.

Підприємця з Кременчука хотіли катувати у власній квартиріУ Кременчуці вчинили розбійний напад на підприємця. Фото – news.pn

25 грудня вранці у будинку по вулиці Шевченка у Кременчуці троє невідомих у масках увірвалися в квартиру місцевого підприємця. Подробиці повідомляє Громадське ТБ.Кременчук.

Під час розбійного нападу підприємець був вдома із родиною. Господаря із дружиною поклали обличчям на підлогу, а доньку відвели у спальню.

– Дружині і мені одягли на руки пластмасові стяжки, щоб ми не могли чинити опір. Далі запитали, де ж гроші і золото. Я сказав, що грошей немає. Почали шукали і переривати будинок. Потім допитували дружину. Вона сказала, де лежать дитячі гроші, гроші доньки. Ці гроші вони забрали, а ще зірвали з дружини золотий ланцюжок. Потім я розірвав «хомути» і почав битися, – розповів Юрій.

Читайте також: Псевдогазовики викрали у пенсіонерки тисячі гривень та сотні доларів

Після бійки зловмисники почали душити чоловіка, щоб заспокоївся. Не полишаючи намагань піти із квартири з грошима, нападники вирішили використати праску для катування.

– Включили, прийшли до мене і сказали, що будуть мене «гладити», – говорить потерпілий.

Опиратися господар припинив, запропонував забрати телефон і ноутбук, але злочинці ще раз сказали, що їх цікавлять тільки гроші та золото. Так і не отримавши бажаного, по черзі вийшли із квартири, а постраждалий викликав поліцію.

На брифінгу в поліції заступник начальника поліції Полтавської області Денис Захарченко заявив, що в Кременчуці діє угрупування квартирних грабіжників, «почерк» злочинів практично ідентичний.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про зловмисників або став свідком подібних злочинів, повідомити на лінію «102» або (067) 530-45-16.

– Даю слово офіцера, кожного, хто повідомить будь-яку інформацію, яка буде корисна слідству, чекає значна винагорода, – сказав Денис Захарченко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter