Прокуратура порушила кримінальну справу щодо матері кременчуцького «Мауглі»

Кримінал
Юлія Обелець27 липня 2016 о 09:25911 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура порушила кримінальну справу щодо матері  кременчуцького «Мауглі»
Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження щодо матері знайденого в Кременчуці хлопчика.

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо матері кременчуцького «Мауглі»Прокуратура порушила кримінальну справу щодо матері кременчуцького «Мауглі». Фото – kg-ua.com

У вівторок, 26 липня 2016 року, Кременчуцька місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за ст. 166 КК України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) щодо матері знайденого в Кременчуці хлопчика, 2008 року народження. Про це йдеться на сайті обласної прокуратури.

Під час перевірки встановили, що батьки дитини живуть у Миколаївській області. Усі зібрані матеріали передадуть в прокуратуру цієї області для організації проведення досудового розслідування відповідним відділом поліції.

Нагадаємо, 17 липня цього року у Кременчуці, поблизу центрального ринку, виявили малолітнього хлопчика. Під час його перебування в Кременчуцькій міській дитячій лікарні з’ясувалося, що він не володіє соціальними навичками.Згодом стало відомо, що «Мауглі» виявився Принцом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter