У Миргороді псевдопродавець цукру ошукав пенсіонерку

Кримінал
Наталія Сіробаб14 січня 2016 о 13:37769 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді псевдопродавець цукру ошукав пенсіонерку
Невідомий виманив у старенької гроші нібито на дешевий цукор.

У Миргороді чоловік ошукав пенсіонеркуУ Миргороді чоловік ошукав пенсіонерку, фото з сайту irivne.info

До Миргородського відділу поліції з повідомленням про вчинення шахрайства звернулася 85-річна пенсіонерка, йдеться на сайті полтавських правоохоронців.

Літня жінка повідомила правоохоронцям, що до її домогосподарства приходив чоловік, який представився Русланом, із пропозицією придбати для неї цукор за низькою ціною.

Отримавши від жінки гроші на придбання двадцяти кілограмів цукру, чоловік зник.

Орієнтування терміново надали всім нарядам поліції, які того дня патрулювали територію міста. Невдовзі зловмисника було доставили у Миргородський відділ поліції.

– Поліцейські встановили, що пенсіонерку ошукав 37-річний безробітний миргородець, – розповідає начальник Миргородського відділу поліції Василь Овчаренко. – Радимо громадянам, особливо літнім людям, бути пильними і в жодному разі не вступати у фінансові оборудки з незнайомцями.

За фактом відкрите провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За вказані дії передбачене покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт строком до двох років, або обмеження волі до трьох років.

Нагадаємо, у Полтаві колишній працівник банку ошукав свою клієнтку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter