У місті на Полтавщині поцупили камери відеоспостереження

Кримінал
Юлія Обелець26 січня 2016 о 09:221332 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У місті на Полтавщині поцупили камери відеоспостереження
У Лохвиці завівся крадій камер відеоспостереження.

У місті на Полтавщині поцупили камери відеоспостереженняУ місті на Полтавщині поцупили камери відеоспостереження. фото – www.galka.if.ua

До чергової частини Лохвицького відділу надійшло ряд письмових заяв від місцевих підприємців та директорів установ про викрадення з фасаду їх робочих приміщень камер відеоспостереження. Загальна сума збитків становить майже 5 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті обласної поліції.

Як з’ясувалось, 21-річний місцевий мешканець, раніше уже судимий за наркозлочини, удень гуляв вулицями міста та шукав камери зовнішнього спостереження. Вночі приходив до запримічених об’єктів та зривав обладнання з фасаду приміщень банків, магазинів, ринків тощо.

Усе викрадене приносив додому та планував продати. На момент вилучення у зловмисника було шість зірваних зовнішніх камер. Речові докази направили на експертизу.

У місті на Полтавщині поцупили камери відеоспостереженняВилучили у крадія. Фото – обласної поліції

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). По даному факту ведеться досудове розслідування. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

До теми – Затримали кишенькового злодія, який тривалий час промишляв у транспорті

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter