У Полтаві затримали домушника

Кримінал
Надія Труш4 лютого 2015 о 18:011363 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали домушника
23-річного затриманого полтавця підозрюють у скоєнні близько десяти крадіжок.

У Полтаві затримали домушникафото з сайту vesele.com.ua

Затримали домушника працівники карного розшуку Київського райвідділу міліції Полтави.

Грабував раніше засуджений за скоєння подібних крадіжок здебільшого приватні будинки, йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Полтавській області.

Кілька пограбувань скоїв на околицях міста у грудні минулого року. Тільки у Київському районі злодій тричі проникав до помешкань. Розбивав віконне скло, залазив всередину та виносив цінні речі.

Читайте також: Міліціонери розповіли, як уберегти квартири від злочинців та про акцію на сигналізацію

Діяв дуже професійно, не даючи міліціонерам жодних «зачіпок», які б могли навести їх на слід. Проте під час скоєння останньої із них, яка сталась по провулку Заячому, припустився помилки.

– На місці злочину він залишив речові докази, за допомогою яких оперативники у той же день змогли встановити його особу, - розповів начальник Київського райвідділу міліції Полтави підполковник міліції Сергій Махно. - Інформація, яку оперативним шляхом нам вдалось отримати, вказувала на те, що в будинку знаходився чоловік, який лише минулого року звільнився із в’язниці, де останні кілька років провів за скоєння квартирних крадіжок.

Прихід оперативників із Київського райвідділу міліції у «гості» до чоловіка, був для нього повною несподіванкою – злодій був абсолютно переконаний у тому, що працював «чисто». Зловмисник зізнався у скоєних злочинах та видав викрадені речі, які ще не встиг продати.

Наразі судом відносно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, він знаходиться у слідчому ізоляторі міста Полтави.

Відповідно до санкції частини 3 статті 185 Кримінального кодексу за скоєння крадіжок, поєднаних з проникненням у житло, найближчим часом полтавець може знову повернутись до в’язниці на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, що правоохоронці повідомляли про збільшення кількості квартирних крадіжок у Полтаві.

До теми: На Полтавщині бабусю обікрала рідна онука

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter