Мер Полтави Олександр Мамай: "Я не сонечко, щоб всіх обігріти"

Новини
Ольга Правденко22 січня 2015 о 13:062349 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави Олександр Мамай: "Я не сонечко, щоб всіх обігріти"
Міський голова розповів про автобуси з маршруту "Місто без околиць", які передали в зону АТО. Через їхню відсутність багато полтавців скаржаться на те, що з міських околиць не можливо доїхати до центру.

Мер Полтави Олександр Мамай:

Сьогодні, під час відкриття ліфта у Першій міській клінічній лікарні, до міського голови Олександра Мамая підійшла жінка похилого віку, яка поскаржилася на відсутність маршруту "Місто без околиць", через що багатьом пенсіонерам доводиться сплачувати за проїзд. Журналіст "Кола" запитала в Мамая чи не збираються у міській раді відновити маршрут.

– Автобуси, їх було 12, забрали в зону АТО ще, коли була перша хвиля мобілізації, минуло вже понад півроку. У нас є кошти і ми можемо купити нові "довгі" автобуси, але в мене є хвилювання, що їх теж можуть забрати в зону АТО, – коментує міський голова. – Я думаю ви знаєте, що з 1 червня згідно нового бюджету, пенсіонери повинні будуть платити за проїзд. Тому ми зараз намагаємося відшукати кошти для того, щоб пенсіонери міста Полтави з початком літа за проїзд не платили. Я прекрасно розумію, що сьогодні добратися з Половок на Юрівку можна тільки автобусом, за який треба платити. Але я ж не сонечко, щоб всіх обігріти.

Нагадаємо, на початку червня вартість проїзду в приміських автобусах зросла на 40 %.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter