АМКУ у Полтаві оштрафував будівельну фірму

Суспільство
Ольга Матвієнко13 серпня 2015 о 08:0112091 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 АМКУ у Полтаві оштрафував будівельну фірму
«Райагробуд» сплатить штраф за затягування здачі соціального житла.

АМКУ у Полтаві оштрафував будівельну фірму Будинок по вулиці Героїв Сталінграда, 8а, 2013 рік. Фото Ольги Матвієнко

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала ПРМБО «Райагробуд» на 68 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку виконання робіт з будівництва соціального житла у м. Полтава у територіальних межах соціального багатоквартирного житлового будинку по вул. Героїв Сталінграду, 8а. Про це повідомили у прес-службі територіального відділення.

За результатами розгляду колективної заяви встановили, що ПРМБО «Райагробуд», як генеральний підрядник будівництва, невчасно виконало будівельні та пусконалагоджувальні роботи соціального багатоквартирного житлового будинку по вул. Героїв Сталінграду, 8-а (1 черга) в м. Полтава та невчасно надало замовнику (УКБ виконкому Полтавської міської ради) документи для оформлення декларації про готовність вказаного об’єкта до експлуатації. Будинок повинні були здати ще у IV кварталі 2013 року.

Зараз у будинку і досі відсутнє електропостачання необхідної потужності для проведення ремонтів у квартирах. Це підтвердили і в ПАТ «Полтавобленерго».

– Треба зазначити, що Управління капітального будівництва виконавчого комітету Полтавської міської ради, як Забудовник (Замовник) житлового будинку № 8а по вул. Героїв Сталінграду в м. Полтава, зобов’язане було забезпечити умови виконання для ПРМБО «Райагробуд» всього комплексу будівельних робіт, та введення в експлуатацію вищевказаного житлового будинку відповідно до встановленого терміну, – висловив свою думку голова територіального відділення Володимир Оніщенко.

Нагадаємо, що у 2013 році будівництво на Героїв Сталінграда, де зводять три будинки, відвідав Олександр Мамай. Тоді він розповідав, що 77 квартир у будинку 8а – соціальне житло.

До речі, «Райагробуд» будує спортивний комплекс на Петра Юрченка, 1а.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter