Андрій Матковський заперечує роздачу аптечок перед виборами мера у Полтаві

Суспільство
Надія Труш4 лютого 2016 о 16:161560 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Андрій Матковський заперечує роздачу аптечок перед виборами мера у Полтаві
Депутат міськради називає роздачу аптечок презентацією своєї програми «Здорове місто».

Андрій Матковський заперечує роздачу аптечок перед виборами мера у ПолтавіАндрій Матковський заперечує роздачу аптечок перед виборами мера у Полтаві. Фото Андрія Іванова

Нагадаємо, восени 2015 року, під час передвиборчої кампанії на пост міського голови Полтави екс-мер, а нині депутат міськради Андрій Матковський роздавав жителям міста аптечки. Його ж тепер уже колишній конкурент, мер Олександр Мамай роздавав цукор.

Журналістка «Коло» поцікавилася у Андрія Матковського, чи не збирається він продовжити турбуватися про здоров’я полтавців.

– Роздачі аптечок у нашому місті ніколи не було, – запевнював Андрій Матковський. – Була презентація програми «Здорове місто», проводилися презентації, роздавалися матеріали, зокрема, і аптечки.

На запитання чи будуть подібні презентації відбуватися уже після виборів, Матковський відповів так:

– Ні, я буду піднімати на сесії міської ради питання прийняття цієї програми на міському рівні, це моя програма і я з нею вийду, – пообіцяв Андрій Матковський, якому порадили не приходити на засідання сесій.

Читайте: Роздача цукру і аптечок у Полтаві: міліція безсила

До теми: Мамай – про смерті від льодових брил: «Це прикрість» (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter