Майдан проти свинокомплексу у Біликах стоїть уже місяць (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство
Андрій Іванов13 вересня 2016 о 12:381490 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Майдан проти свинокомплексу у Біликах стоїть уже місяць (ФОТО, ВІДЕО)
12 вересня минув місяць, відколи обурені жителі Біликів Кобеляцького району розбили біля свинокомплексу наметове містечко.

хрюшиМайдан проти свинокомплексу у Біликах стоїть уже місяць. Фото Андрія Іванова

Люди вимагають закрити свинокомплекс ТОВ «Сільські традиції», збудований 2011 року. Жителі селища роками оббивали пороги владних кабінетів, скаржились на неприємний запах, що виникав в результаті роботи підприємства.

Ще у серпні цього року в результаті кількаденного мітингу мешканці селища нібито домоглися закриття свинокомплексу «Сільські традиції». Роботу свинокомплексу обіцяли припинити, а свиней продати іншим підприємствам. Однак цього не сталося, принаймні, поки що. На початку вересня мирний майдан переріс у сутички. Мирне пікетування під свинокомплексом «Сільські традиції» перейшло у відкрите протистояння між противниками подальшої роботи цього підприємства та його прихильниками. Тоді мітингувальники заявили, що раз керівництво комплексу не збирається виконувати угоду про вивезення свиней та припинення діяльності підприємства, то й вони не підуть на поступки. Жителі Біликів оголосили безстрокову акцію протесту до повного закриття свинокомплексу. Відкритий протест, який уже набув всеукраїнського розголосу, триває уже місяць. Журналісти «Кола» побували на місці скандалу.

Деталі про складну ситуацію очікуйте на нашому сайті та на сторінках газети згодом, зараз пропонуємо переглянути фото та відео.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter