Маленького знайду з Кременчука матір забрала додому

Суспільство
Ольга Правденко27 липня 2016 о 18:021265 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Маленького знайду з Кременчука матір забрала додому
Матір хлопця відмовилася від будь-яких пояснень і просто забрала дитину додому.

Маленького знайду з Кременчука матір забрала додомуЗнайда з Кременчука. Фото з сайту vestnik.in.ua

Нагадаємо, хлопчика, якого, як згодом з'ясувалося, звати Принц Огли, 17 липня у Кременчуці виявила працівниця магазину «Аврора» Тетяна. За її словами вона вирішила, що малий німий, оскільки активно жестикулював.

– Спочатку він прийшов із грошима, в нього було кілька гривень, і почав просити іграшки. Тоді йому люди хотіли дати гроші, але він не взяв. Ми вирішили з покупцем «обманути» хлопця: тихенько доклали свої гроші до його і купили іграшку. Він вийшов із магазину і кудись її відніс, а потім знову повернувся і почав жестами показувати покупцям на іграшки. Йому купили ще одну цяцьку, яку він знову десь подів. Але коли це повторилося в черговий раз почали скаржитися покупці і я викликала поліцію.

Доки їхали поліцейські в дитини почалася істерика, вона розплакалася, падала на підлогу, показувала непристойні жести. Охоронець і продавець витурили його з магазину. Тож поліція впіймала його вже біля кіоску та відвезла до Кременчуцької дитячої лікарні.

Принца-Огли упізнали завдяки сюжету, який вийшов на одному із всеукраїнських каналів.

Поліція зв’язалася з рідними дитини. 27 липня у Кременчук приїхала матір Принца Огли.

– Службі у справах дітей Кременчуцького міськвиконкому жінка показала всі документи, в тому свідоцтво народження сина. Хлопчик, до речі народився у 2008 році. Будь-що пояснювати вона відмовилася, категорично не захотіла спілкуватися і з пресою. Забрала дитину додому, в Миколаїв, – коментує Анна Васенко, прес-офіцер Кременчуцького відділу поліції. – Усі матеріали з цієї справи ми направили в Миколаїв для подальшого прийняття рішення.

Нагадаємо, прокуратура порушила кримінальну справу щодо матері кременчуцького «Мауглі».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter