Назвали райони Полтавщини, де, можливо, оголосять мобілізацію

Суспільство
Юлія Обелець21 березня 2016 о 12:152989 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Назвали райони Полтавщини, де, можливо, оголосять мобілізацію
Оголосити мобілізацію можуть у районах, де не виконують плану контрактної служби.

Назвали райони Полтавщини, де можуть оголосити мобілізаціюНазвали райони Полтавщини, де можуть оголосити мобілізацію. Фото – t-v.te.ua

21 березня на апаратній нараді в голови області говорили про проблему набору контрактників в районах Полтавщини. Заступник очільника облдержадміністрації Олег Пругло назвав райони-лідери та райони, що «пасуть задніх» з виконання плану набору в контрактну армію.

У першу чергу він звернувся до голів РДА.

– Якщо не буде контрактників, завтра не буде армії, а післязавтра – України, – наголосив Олег Пругло. – У нас залишилось 10 днів (про завершення набору контрактників, – автор).У районах, де не буде виконано план, оголосять мобілізацію. І це не кампанія, а робота, яку потрібно постійно проводити. Хочу подякувати таким районам, як Полтавський (100% плану виконали), Козельщинський (92%), Карлівський та Кобеляцький (86%). Задніх пасуть Лубенський, Пирятинський, Великобагачанський,Оржицький, Семенівський та Кременчуцький.

До теми – З Полтави вчитися боронити країну відправили контрактників

Вислухавши це, голова Полтавської ОДА Валерій Головко зауважив, що під час наступної апаратної наради з цього питання повинен доповідати головний воєнком області. А також наголосив, що контрактна служба – це альтернатива мобілізації.

– Минулий рік минув у форматі мобілізації, – сказав він. – Всі реально розуміють,як важко її виконати. Тому держава запропонувала альтернативу – контрактну службу. По-перше, це якісно, по-друге, мотивовано. Ми говоримо сьогодні про безробіття, неможливість знайти роботу. Контрактна служба, яку пропонує держава – це реальне робоче місце, реальна зарплата і соціальний захист людей, які виходять на захист території України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter