Президента України попросили «залишити у спокої скульптуру Бабаєва»

Суспільство
Юлія Обелець18 вересня 2015 о 16:231518 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Президента України попросили  «залишити у  спокої скульптуру Бабаєва»
На сайті Глави держави розмістили електронну петицію щодо пам’ятника Олега Бабаєва

Президента України попросили «залишити у спокої скульптуру Бабаєва»Президента України попросили «залишити у спокої скульптуру Бабаєва»

Автор документа Олег Дубина звернувся до Петра Порошенка з проханням залишити встановлену скульптуру в тому ж сквері:

– Пане Президенте, прохаємо Вас не дозволити демонтувати та перенести до іншого місця скульптуру Олега Мейдановича, яку Автозаводський райсуд міста зобов'язав демонтувати, – йдеться в петиції.

Президента України попросили «залишити у спокої скульптуру Бабаєва»

Щоб розглянули петицію необхідно 25 000 голосів. Станом на 15 годину 10 хвилин проголосувало 54 особи. До кінця збору підписів – 91 день.

Нагадаємо, міського голову Кременчука Олега Бабаєва вбили у липні 2014 року. Згодом в Кременчуці перейменували сквер на імені Олега Бабаєва, де і встановили йому скульптуру.17 липня Автозаводскій районний суд Кременчука ухвалив рішення про демонтажскульптурної композиції меру, так як її установка була проведена з порушеннями. Обурені кременчужан взялися оскаржуватися рішення суду. Та 18 вересня стало відомо, що апеляційний суд постановив знести пам’ятник Олегу Бабаєву

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter