У Полтаві створили відділ кіберполіції: куди звертатись

Суспільство
Юлія Обелець4 грудня 2015 о 17:391640 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві створили відділ кіберполіції: куди звертатись
Про злочини електронних платіжних систем та інформаційної безпеки слід звертатись до кіберполіції, відділ якої функціонує і у Полтаві.

У Полтаві створили відділ кіберполіції: куди звертатисьУ Полтаві створили відділ кіберполіції. Фото – www.kievpravda.com

Полтавщина одна з трьох областей, яка увійшла в структуру Слобожанське управління кіберполіції (разом з Харківською та Сумською).

Територіальне управління розмістили в Харківській області. Для більш оперативного реагування на Полтавщині діє відділ протидії кіберзлочинам у сферах функціонування електронних платіжних систем, електронної комерції, інформаційної безпеки, обігу протиправного контенту. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

Нагадаємо, міське управління міліції ліквідували

Громадяни, які можливо постраждали від подібних правопорушень, можуть звертатись за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева 38 або за телефоном: 51-78-12, чи скористатися електронною формою заяви на офіційному сайті:

https://www.cybercrime.gov.ua/16-novosti/51-nash-stop-fraud#news

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter