В Міноборони розповіли про результати шостої хвилі мобілізації та подальші плани

Суспільство
Юлія Обелець12 серпня 2015 о 08:031233 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Міноборони  розповіли  про результати  шостої  хвилі мобілізації та подальші плани
Чи слід очікувати наступної хвилі мобілізації та результати останньої повідомили в Міноборони.

В Міноборони розповіли про результати шостої хвилі мобілізації та подальші планиВ Міноборони розповіли про результати шостої хвилі мобілізації та подальші плани. Фото zl.te.ua

Шоста хвиля мобілізації виконана на 50%. Про це заявив заступник міністра оборони Петро Мехед, повідомляє "Українська Правда".

– Нині ми виходимо на показник у 50% комплектації особового складу, – заявив Мехед журналістам у вівторок.

Він також повідомив, що продовжується робота з залучення транспортних засобів, на полігонах тривають навчання новобранців та бойове злагодження підрозділів. При цьому заступник міністра запевнив, що демобілізація пройде вчасно.

– Відповідно з указом президента, ми виконаємо його розпорядження і ті, хто потрапляє під демобілізацію, буде демобілізований до кінця вересня, – сказав Мехед. Він також не виключив, що "в залежності від ситуації може бути і сьома, і восьма і дев'ята хвилі мобілізації", однак Генштаб активно працює над збільшенням кількості військовослужбовців, готових служити за контрактом "на півроку, рік".

Як відомо, шоста хвиля мобілізації закінчується 17 серпня.

До теми – Життя після демобілізації: як зустрічатимуть військових у Полтавській області

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter