Осінні канікули : дізнайтеся чим зайняти дитину

Родина
Юлія Малицька24 жовтня 2014 о 15:332251 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Осінні канікули : дізнайтеся чим зайняти дитину
Як не дати дитині нудьгувати на осінніх канікулах!

Осінні канікули : дізнайтеся чим зайняти дитинуhvilya.com

Ваше дитя нарешті втягнулося в шкільне життя, в школу бігає із задоволенням, про літо вже майже не згадує. І ось попереду осінні канікули і ви з жахом думаєте, чим зайняти дитину, щоб не дати їй нудьгувати. Особливо - якщо у вас своя робота, на якій ви пропадаєте цілими днями без можливості приділити увагу улюбленому чаду.

У такому випадку порятунком для вас стане дитячий оздоровчий або мовний табір, або ж центр розвитку. Таких зараз відкрили досить багато, дитина буде зайнята, як мінімум, півдня, іноді до вечора, під наглядом професійних вожатих і вихователів, а не надана сама собі. Крім того, в таборі у дитини з'являться нові друзі. В оздоровчих таборах для хлопців та дівчат організовують різні майстер-класи, конкурси, розіграші та багато інших розважальніих заходів. Так що нудьгувати не доведеться! Єдина проблема полягає в тому, що вибір таборів в осінні канікули не настільки великий і різноманітний.

До теми - Здаємо дитину на гуртки та секції

Аналогічна ситуація зі спортивними секціями. Дитина буде зайнята там частину дня, буде спілкуватися з однолітками і, найголовніше, буде повноцінно розвиватися фізично. Важливо лише вибрати такий спорт, який буде їй дійсно цікавий.

До теми - Під час вибору гуртка чи спортивної секції для дитини врахуйте її побажання

Якщо є можливість і погода дозволяє, безсумнівно, кращий варіант - це сімейні прогулянки на свіжому повітрі та вилазки на природу (наприклад, за грибами). Не кажучи вже про корисність свіжого повітря, спільні походи зближують сім'ю і дуже важливі для дітей. Можна сходити в кіно, театр, музей, цирк, на виставку або просто погуляти містом.

Крім того, з осіннього листя виходять такі красиві вироби й картини! Можна разом із дитиною засушити їх, а потім скласти чудові композиції. До речі, конкурс таких виробів можна зробити шкільним і насолоджуватися польотом фантазії ваших дітей.

Звичайно, ідеальний варіант відпочинку з дітьми восени - вирушити разом у подорож. Побувати в іншій країні, набратися нових вражень, погрітися на сонечку... Але тут важливо вибирати поїздку в ті країни, де клімат мало чим відрізняється від нашого. Це робиться для того, щоб дитина насолоджувалася відпочинком, а не переживала період кліматичної адаптації. Однак якщо ви не можете дозволити собі дорогу поїздку за кордон, повірте, в нашій країні також є, що показати юним і допитливим чадам. По поверненні додому дітям буде що розповісти, показати своїм друзям і обов'язково написати найцікавіший твір на тему "Де і як я провів свої канікули".

Матеріали з сайту lady.tochka.net

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter