Завели кримінальну справу по факту нападу на журналістку, яка фіксувала ДТП з Мамаєм

Ситуація
Юлія Обелець14 серпня 2014 о 10:253067 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Завели кримінальну справу по факту нападу на журналістку, яка фіксувала ДТП з Мамаєм
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження по факту перешкоджання журналістській діяльності кореспондента, яка знімала аварію за участі міського голови Полтави.

Завела кримінальну справу по факту нападу на журналістку, яка фіксувала ДТП з Мамаєм

– Жінка повідомила, що працюючи на місці ДТП, проти неї застосовували фізичну силу та перешкоджали її професійній діяльності, – йдеться у повідомленні УМВС у Полтавській області. – Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою кваліфікацією (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) - частина 1 статті 171 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Тривають слідчі дії. Встановлюють свідків та очевидців події. Відеозаписи, які нададуть до правоохоронних органів, долучать до справи. На підставі зібраних матеріалів будуть прийняті процесуальні рішення.

Заявницю направили на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, наш колега також був на місці ДТП за участі Олександра Мамая. З його слів, Людмила Волошина, журналіст інтернет-видання "Іскра простих людей", встигла зробила лише пару фото, як троє чоловіків накинулися на неї, почали викручувати руки та виривати фотоапарат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter