Аваков про бійку між Капліним і Мамаєм:"Сором і аналогія застарілого конфлікту між голубими і проститутками"

Скандали
Ольга Правденко11 липня 2015 о 17:001640 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Аваков про бійку між Капліним і Мамаєм:"Сором і аналогія застарілого конфлікту між голубими і проститутками"
Міністр МВС України Арсен Аваков порівняв бійку між нардепом Капліним та мером Мамаєм із застарілим конфліктом між голубими та проститутками за право стояти на окружній дорозі.

Аваков про бійку між Капліним і Мамаєм:Міністр Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков

Арсен Аваков стурбований вчорашньою ситуацію у Полтавській міській раді. Нагадаємо, сесія міськради відбулася лише з другого разу. Перша невдала спроба закінчилася майже бійкою між Олександром Мамаєм та Сергієм Капліним та наїздом міського голови на депутата міської ради Шамоту. Скандальну сесію в Полтаві показали ледь не на всіх центральних каналах України, тож реакція влади не забарилася.

ДРАКА МАМАЯ И КАПЛИНА в Полтаве - стыд и прямая аналогия застарелого конфликта между голубыми и проститутками за право стоять на окружной дороге..

В Полтавском городском совете произошло ЧП - нардеп Сергей Каплин спровоцировал массовую драку, в результате чего мэр Полтавы А.Мамай, убегая от толпы, совершил наезд на депутата горсовета О.Шамоту. То, что произошло в Полтаве, - стыдно и недопустимо. Если это станет прецедентом для других населенных пунктов, мы можем получить не местные выборы, а кровавые разборки хамов, – написав міністр МВС України на своїй сторінці у Фейсбук.

Аваков упевнений, що активність Сергія Капліна в Полтаві - це не просто передвиборчий піар, це "відчуття безкарності войовничого хама, яку він має, завдяки депутатській недоторканності".

Міністр вважає, що дії нардепа Капліна повинна розслідувати Генеральна прокуратура.

ДТП с участием Мамая требует расследования, так же как расследования требует и драка в горсовете. Поскольку то, что произошло, дестабилизирует не только работу городских властей в Полтаве, но и ситуацию во всей области.Со своей стороны МВД сделает все, что требуется по закону, но действия депутата Верховной Рады С.Каплина должна расследовать и Генпрокуратура. Возможно тогда депутаты увидят и представление на снятие неприкосновенности и с Каплина по неожиданной, достойной хама, "мелкой" статье "хулиганка".

Також Аваков додав, що Мамай і Каплін особи за своєю одіозністю одного рангу.

Читайте також: Сесія міськради, дубль другий: гроші на АТО і басейн (оновлено. Фото)


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter