Помічник Юрія Бублика запевняє, що нардеп не порушував кримінальної справи проти Мамая

Скандали
11 квітня 2014 о 11:422600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Помічник Юрія Бублика запевняє, що нардеп не порушував кримінальної справи проти Мамая
​Помічник народного депутата спростував заяву мера Полтави про те, що Бублик посприяв порушенню кримінальної справи проти очільника міста.

Почічник Юрія Бублика запевняє, що нардеп не порушував кримінальної справи проти МамаяАндрій Олефіренко. Фото з сайту bublyk.info

Так як із самим депутатом поспілкуватися невдалося, зважаючи на зайнятість народного обранця, коментар з приводу заяви мера про те, що Юрій Бублик звертався до прокуратури щодо Мамая, спростував помічник нардепа Андрій Олефіренко.

— Заяви Мамая про те, що Юрій Бублик має стосунок до притягання Мамая до кримінальної відповідальності – це лише вигадки самого мера, — прокоментував Андрій Олефіренко. — Кримінальні справи, що стосувалися Олександра Федоровича вже давно «лежали» у прокуратурі, але їм не давали ходу при минулій владі. Зараз ці справи взяли до розгляду. За останні два тижні Юрій Бублик не подавав скарг на мера міста Олександра Мамая.

Почічник Юрія Бублика запевняє, що нардеп не порушував кримінальної справи проти Мамая

Нагадаємо, сьогодні в Полтавській міськраді проводять прокурорськіу перевірку

Ніна Нєстєрова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter