УМВС Полтавщини: щодо підкупу виборців із заявою звернувся лише один кандидат

Вибори-2015
Юлія Обелець28 жовтня 2015 о 10:291488 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 УМВС Полтавщини: щодо підкупу виборців із заявою звернувся лише один кандидат
27 жовтня кандидат на посаду міського голови Полтави Лев Жиденко опублікував у себе на сторінці у «Фейсбуці» заяви щодо підкупу виборців, з якими звернувся в СБУ та МВС.

УМВС Полтавщини: щодо підкупу виборців із заявою звернувся лише один кандидатЛев Жиденко звернувся у міліцію із заявою щодо підкупу виборців. Фото із соцмережі

Фотографії документів Лев Жиденко розмістив у соцмереж, дописавши: «Про підкуп виборців подав заяви в міліцію і СБУ». Нагадаємо, «ОПОРА» раніше повідомила про те, що саме 25 жовтня жоден з кандидатів не звертався до міліції з заявами про підкуп виборців, хоча активно про це заявляли в інтернеті та на телебаченні.

Ми поцікавились у речника УМВС у Полтавській області Юрія Сулаєва, скільки у них нині зареєстровано заяв від кандидатів щодо підкупу виборців у Полтаві.

– З заявами про порушення виборчого законодавства в міліцію звертались майже всі 18 кандидатів на посаду міського голови, – повідомив Юрій Васильович. – Але, станом на сьогодні (10 годину 28 жовтня, – автор), лише один з них звернувся з заявою про підкуп виборців. До речі, від цього кандидати надійшло найбільше різних звернень щодо порушення виборчого законодавства, зокрема і відносно дій іншого кандидата. Називати прізвище ми не маємо права.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter