У Полтаві горять руїни, де прописано кілька родин (фото)

Фото
7 травня 2012 о 20:481173 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві горять руїни, де прописано кілька родин (фото)
Фото надіслала полтавка, яка і помітила вогоньФото. Сьогодні, 7 травня, близько  19.00 загорівся будинок на Леніна, 104, а точніше те що від нього залишилось.
Про подію нам розповіла місцева жителька, яка помітила вогонь і викликала пожежників. Нагадуємо, що це саме той  закинутий будинок, 9 родин в якому  і досі прописані, але, відповідно, не можуть у ньому жити. Його мали давно уже знести і надати сім’ям нові квартири, та досі таке рішення міської ради не виконали.



- Пожежу ще досі не загасили, - щойно повідомила  полтавка, яка  стала очевидцем події. – Бо у рятувальників закінчилася вода. Вони шукали по сусіднім дворам кран,типу «гідрант», заглядали  в якусь схему, але кран так і не знайшли. Тож поїхали заправлятися, але залишили одного пожежника  разом із лежачим на землі пожежним рукавом. Всередині будинку ще досі щось тліє.

До речі, в цьому районі Полтави за останній час  це уже  не перша пожежа. Нагадуємо, що нещодавно на ринку «Оптика» згорів торгівельний кіоск з пресою. Це був третій за місяць підпал на цьому ринку. Власниця одного з трьох кіосків, що згоріли протягом місяця на полтавському ринку, має доказ підпалу. Але версія міліції та власників знищених кіосків різняться

Жінка також розповіла, що  приїхали  еменесники через 5 хвилин після її дзвінка.

- Я помітила пожежу в 18.55. Не було при собі ніякого телефону. Через 3 хвилини з домашнього телефону зателефонувала 101 і повідомила, що горить зруйнований будинок на Леніна поруч з моїм будинком (називала свою адресу). Тітонька мене відразу зрозуміла і сказала: «Висилаю машину». Через 5 хвилин рятувальники вже витягали пожежний рукав. Глядачів зібралося дуже багато. Деякі міркували, що хай би згорів, так як будинок-звалище з величезними щурами. Підлітки ж захоплено дивилися і слухали як у вогні щось вибухало, можливо, шифер.

За слова очевидця, серед зібраного натовпу, які теж помітили вогонь, були ті, що намагались теж викликати рятувальників. Але  у  них так нічого і не вийшло, бо вони не знали який потрібно набирати номер. Нагадуємо, що у Полтаві до кінця наступного року запрацює екстрений номер 112

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter