Прокуратура не дозволила міліції закрити кримінальну справу по факту смерті Кості Магденка

Новини
12 липня 2012 о 16:362004 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура не дозволила міліції закрити кримінальну справу по факту смерті Кості Магденка
Нещодавно міліція Криму вирішила  припинити кримінальну справу, порушену за фактом смерті Костянтина Магденка, який зник у горах ще у березні.


Проте прокуратура повернула міліції цю справу на доопрацювання.













На фото Костя МагденкоНа фото Костя Магденко















Про закриття  кримінальної справи по факту смерті  15-річного полтавця з вадами слуху йдеться на офіційному сайті ГУ МВС АР Крим. До такого висновку вони прийшли після результатів проведених експертиз, згідно яких, тіло знайдене 2 червня в районі Ангарського перевалу, нібито належить Кості Магденку. У міліції вважають, що тоді з хлопцем стався нещасний випадок.

Закрити кримінальну справу міліції не дозволила прокуратура.

- Прокуратура Сімферопольського району цю справу віддала на доопрацювання, - розповіла Наталія Бояркіна, прес-секретар прокурора Криму. - Оскільки в матеріалах не було подано результатів усіх експертиз.

Проте міліція уже наступного тижня збирається знову подати до прокуратури документи про закриття кримінальної справи по факту смерті  полтавця.

- Прокуратура повернула цю кримінальну справу на доопрацювання в слідче управління у зв’язку з деякими недоопрацюваннями, - говорить Ольга Богословська, головний спеціаліст прес-служби міліції АР Крим. – Проте, у слідчому управлінні повідомили, що ці недоопрацювання незначні. Тож  вже наступного тижня міліція планує знову направити цю кримінальну справу до прокуратури для її закриття.

Нагадуємо, що Костянтин Магденко заблукав у горах 30-го березня під час Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування. Після зникнення 15-річного полтавця, учителі та однокласники зниклого полтавця розповіли, що вірять, що він знайдеться. Тоді ж екстрасенси стверджували, що бачать хлопця живим. Згодом поширили інформацію, що знайшли речі, які можуть належати зниклому хлопцю, яку тут же спростувала міліція. Пошуки, то ніби припиняли,то продовжували. Для посилення пошуків фото Кості Магденка розмістили на білбордах в Криму .

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter