Близнюки з Полтави розсмішили коміків на 10 тисяч і зіграли з Євгеном Кошовим

Новини
Ніна Король19 грудня 2012 о 13:323244 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Близнюки з Полтави розсмішили коміків на 10 тисяч і зіграли з Євгеном Кошовим
У шоу «Розсміши коміка» нещодавно полтавські брати-близнюки виграли 10 тисяч гривень.




«Неродственники» з виграшем. Льоша (зліва) та Ігор «Неродственники» з виграшем. Льоша (зліва) та Ігор

Близнюки Ігор та Олексій Рева, або дует «Неродственники» заробляли гроші своїми жартами та сценками на весілля одного з братів – Льоші.

Хлопці протримались 3 хвилини (за умовами шоу, якщо за хвилину усмішка з’явиться на обличчі коміка,  то учасники грають далі. Знамениті коміки Володимир Зеленський та Євген Кошовий розсміялись. Кошовий із «95 кварталу» навіть і зіграв у сценці полтавців, був «лошарою».

Судді, які за сміх роздають гроші, були б іще не проти, аби полтавці сипали жартами, але один із братів круто загнув, мовляв, продовжимо, за умови, що Зеленський буде тамадою на весіллі Льоші. Та шоумен радо віддав гроші хлопцям,так і не побувавши в Полтаві на весіллі.

Пенсіонерка розбагатіла за 3 хвилини на 10 тисяч.

Учасниця з Полтавщини розповіла, як виграні 10 тисяч перетворюються на менше 7.

Ігор розповів про себе, як і коли стали дуетом та де можна насміятись, побачивши і почувши дует близнюків «Неродственники».

– Ігорю, коли створився дует? Чи пам’ятаєте свій перший спільний жарт (сценку, мініатюту)?

– У КВН з братом грали давно, ще зі школи, а саме дуетом почали виступати з 2009 року. До того грали разом безліч мініатюр, тому першу згадати складно...

– Як визначаєте хто головний у дуеті: Ігор чи Льоша? Чи як обираєте ролі, за яким принципом?



– Немає головного! І це одна із причин успіху. Ролі пробуємо кожен грати. Якщо хтось відчуває, що в нього краще вийде – без вагань говоримо: «А дай я спробую зіграти».  Бувало таке, що репетирували так, а на сцені вийшло зіграти по-іншому... Так перевіряється надійність партнера по дуету.



Фото зі сторінки Ігоря в соціальній мережі.

– Хто пише Вам сценарії? Знаєте, як народжуються сценки?

– Пишемо самі, разом із хлопцями зі студії «Manhattan». З ними дуже приємно працювати, всі дуже талановиті особистості! Знаємо, як ніхто інший, як створюються мініатюри.

– На кому випробовуєте свій гумор спершу?



– На різних людях. Інколи просто між іншим, так комусь скажемо жарт, який вигадали, якщо поміялися, значить «прокотить». А найчастіше, на сцені вже перевіряємо, яка  реакція глядачів!

– Як зважились на участь в «Розсміши коміка»? Коли були зйомки, бо знаю, що Олексій уже одружився.



– Довго вагалися, наші колеги з Полтави вже до того брали участь у шоу, хто пермагав, хто ні. Потім і ми наважилися! Зйомки були ще у серпні, довго не транслювали, якщо чесно, трохи переживав, чи покажуть і коли це буде.



– Це перше шоу, в якому Ви берете участь?



– Такого рівня, мабуть, так. Береом участь на нашому шоу «Manhattan», поки що воно на міському рівні.



– Хто на весіллі був тамадою, адже Ви з братом самі ведучі урочистостей? Чи довірили це іншим?



– Звісно, довірили іншим, бо самі хотіли відпочити. Ведучим був Олександр Крачко, також відомий шоумен у нашому місті, наш хороший друг.

– Як в університеті ставляться до Вашого дуету, чи допомагає гумор у навчанні?



– В університеті знають, але щоб ходили і пальцями показували – не було. Та і невелике це досягнення – в «Розміши коміка» 10 тис. урвати)) Написання гумору, в першу чергу, розвиває мислення! А це допомагає скрізь – підібрати слова для того, щоб сформулювати свою відповідь, оригінальність у своїй відповіді і т.д. Тому, звісно допомагає.



– Часто через репетиції пропускаєте пари, чи захищаєте честь універу завдяки своєму гумору на різних заходах-змаганнях між ВНЗ?



– Ми працюємо в університеті вже офіційно, ректор Володимир Олександрович Онищенко нас завжди підтримує! Навчаємося за індивідуальним графіком. У свій час грали і перемагали в КВН, але зараз уже немає команди.

– Як вважаєте, Вас обрали головою Студради завдяки і кмітливості, упізнаваності і почуттю гумору чи тут інші якості та заслуги брались до уваги?



– Мабуть, скоріше, про це треба запитати у тих, хто обирав. У КВН грали у команді, ще навчався організовувати роботу, що також допомогло далі. До речі, я вже не голова студентського самоврядування.

Нещодавно Ігоря Реву обрали кращим студентським лідером Полтави.

– Чи часто Вас плутають викладачі, близькі (у шоу чула, але там багато чого говорять заради самого телепроекту – інші учасники розповідали мені:)?



– Плутають, але є друзі, які навіть за голосом можуть розрізнити. Звісно, ми використовували свою схожість, це ж така нагода!

– Плануєте підкорювати інші телешоу?



– За ціль не ставили, але якщо випаде така нагода – то залюбки.

До теми:  Дует «Сонце», який не брали в шоу, заробив таки грошей гумором.

Льоша Ткаченко, сирота з Полтави, став наймолодшим ведучим вокального шоу «Голос. Діти» .