У Полтаві вручили нагороди найкращій "Молоді року-2012"

Новини
Ольга Матвієнко14 грудня 2012 о 00:243038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вручили нагороди найкращій "Молоді року-2012"
Друга щорічна церемонія нагородження переможців конкурсу «Молодь року–2012» пройшла зі справжньою червоною доріжкою, врученням статуеток та призів, фотосесією на фоні бренд-вола із логотипом конкурсу.
За словами організаторів, нагородження найкращих молодих людей у різних галузях соціального життя (науці, медицині, бізнесі, культурі, мистецтві тощо) – це відзначення їх успіхів на державному рівні, яке стимулює інших до розвитку своїх здібностей та талантів.

Конкурс започаткували вперше в 2011 році. Ця ідея виникла не спонтанно, адже в кінці року, коли підбивають різноманітні підсумки, наступають свята. От і повелося так, що «Молодь року» - теж своєрідне підбиття підсумків, коли можна говорити про кращого молодого лікаря, вчителя, студентського лідера, що вони зробили протягом року, - розповіла Олена Ромас, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Полтави.

На сцену один за одним піднялися 13 переможців у різноманітних номінаціях. Принагідно скажемо, що цього року номінацій на 2 більше. Але це не єдина відмінність цьогорічної церемонії - червона доріжка була, але вже не на сходах міського будинку культури (там проходила церемонія і минулого року), а серед номінантів не було такої кількості полтавців, про яких за 2011 рік дізналася всі Україна:  наприклад,  Олександра Геращенка та Артема Лоїка.

Тим не менше, компетентне журі визначило переможців із 54 поданих заявок:

«Кращий молодіжний лідер» – Юрій Шавиро

«Кращий студентський лідер» – Ігор Рева

«Кращий студентський проект» - Міжнародна програма «Студентська республіка»: вишівський етап. Полтавська державна аграрна академія

«Кращий молодіжний проект» – Молодіжний проект «Полтавська школа молодої сім'ї»

«Наймасштабніша молодіжна подія» – Загальноміський захід «Полтава вишивана» (ПНПУ)

«Молодіжне відкриття» – Людмила Супрунова (ПНПУ)

«Наукове молодіжне відкриття» – Терезія Локес

«Кращий молодий підприємець» – Олексій Василик

«Сила духу» - Федір Миколаєнко

«Кращий медичний працівник» - Юлія Чернявська, лікар-анастезіолог

«Кращий молодий учитель» - Ярослава Бутко, гімназія №30

«Кращий молодий працівник року в галузі культури» – Юлія Крамарева, бібліотекар

«Кращий благодійний проект» - Полтавська обласна благодійна організація Центр захисту живої природи «Юний європеєць» за акцію «Дай лапу»

Нагадаємо, що  не так давно у Полтаві визначили найкращих студентів року і найкращих волонтерів

Деяким учаникам пощастило отримати і особливі нагороди, окрім наданих спонсорами. Наприкад, Людмилі Супруненко, яка не одноразово перемагала на пісенних конкурсах, є солісткою відомого Українського народного хору ПНПУ імені В. Г. Короленка «Калина», подарувала свого вірша Марія Бойко:

– У мене для Людмили є особливий подарунок. Якщо вона погодиться написати музику, то я із радістю подарую їй свого вірша.

Звичайно, церемонія традиційно складалася не лише із виходів на сцену номінантів. Публіку порадували виступами відомий на всю країну Олексій Ткаченко (учасник шоу «Голос. Діти»), гурт «Принципова зміна». На жаль, товариші по гурту виступали без Олега Кензова, якому довелося цього дня поїхати на концерт до іншого міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter